Page 5 - Fira del Tap i el Suro 2019
P. 5
Dissabte 1 de juny > Pati de Can Trinxeria Diumenge 2 de juny > Àgora/plaça de la Coma
xIC-xEC, SOPAR DELS vELLS TAPERS, TAST guIAT D’ESCuMOSOS DEL SEgELL ‘CORPINNAT’:
I CANçÓ DE TAvERNA AMB ELS TREfINS gRAMONA, LLOPART, NADAL, RECAREDO, TORELLÓ...
>> Encara hi ha gent que pregunta què
és anar a fer un xic-xec. Aquest any
tornarem a repetir l’experiència i soparem
–tal com feien abans els vells tapers quan
anaven a fer una xefla als hostals de les
Gavarres– a base de cassoles. Els tastets
que farem aquest any seran pollastre
amb tripes de bacallà, pota i tripa de
vedella, mandonguilles amb sèpia i
pèsols i arròs sucós de pagès, cuinats
per l’Entitat Gastronòmica de Cassà i
una quinzena de cuiners i cuineres del
poble amants dels bons fogons. El pa
serà de la fleca Selvana, i el vi el posarà el
Celler Cooperatiu d’Espolla. De postres, >> La comarca del Penedès és terra de xarel·los, parellades i
menjarem coca del taper de la fleca macabeus, les tres varietats tradicionals per elaborar vins escumosos.
pastisseria Néctar, acompanyada amb Aquest any tindrem el privilegi de tenir entre nosaltres alguns dels
garnatxa d’Espolla. Després del sopar millors elaboradors d’escumosos del país i podrem fer un tast guiat
l’actuació d’Els Trefins ens farà cantar i dels seus productes: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i
gaudir amb les seves populars cançons de Coca, Torelló, Can Feixes, Júlia Bernet i Mas Candí, tots ells agrupats
taverna. També hi haurà servei de cafès i en la nova marca col·lectiva ‘Corpinnat’. El tast serà conduït pels
de combinats per allargar la vetllada. [+ INFORMACIÓ AL PROGRAMA] mateixos elaboradors. [+ INFORMACIÓ AL PROGRAMA]