Vols tenir un estand a la Fira del Tap?

La Fira del Tap comptarà amb un espai amb estands a la plaça de la Coma el dissabte 9 de juny i el diumenge 10 de juny de 2018, de 10 a 14 h i de 18 a 22 h. Els estands que hi ha a la Fira del Tap estan relacionats d’alguna manera amb el món del suro. Hi ha institucions taperes, cellers, artesans que treballen el suro, empreses que comercialitzen productes fets amb suro, associacions que treballen amb el suro...

SOL·LICITA UN ESTAND A LA FIRA DEL TAP

Termini per presentar la instància per sol·licitar un estand: 9 d’abril de 2018.
Per disposar d'un estand a la Fira del Tap cal sol·licitar-ho amb una instància electrònica a l'Ajuntament de Cassà. 
Cal inidicar que es vol disposar d'un estand a la Fira del Tap del 2018, el número de metres de l'estand, si ha de tenir mostrador, els productes que hi haurà a l'estand i tots els detalls que es considerin necessaris, a banda de les dades obligatòries del formulari. 
A l'apartat de documents relacionats s'hi ha d'annexar la següent documentació:

  • NIF, NIE o CIF.
  • Assegurança de responsabilitat civil.
  • Últim rebut d’autònoms.
  • Declaració responsable d’estar al corrent del pagament amb la Seguretat Social, amb l’Ajuntament de Cassà de la Selva (en cas de ser resident d’aquest municipi) o  l’alta en l’Impost d’Activitats Econòmiques.
  • En cas de sol·licitud de venda de productes alimentaris caldrà aportar una còpia del certificat de formació en manipulació d’aliments.
  • Fotografia dels productes que hi haurà a l'estand.

PREU DELS ESTANDS 

Estand retolat (preu per metre lineal) - 50 € (mínim dos metres lineals per estand)
Lloguer de mostrador de fusta de 2.20 x 1.10 x 0.6 m (opcional) - 72.60 € 

Aquests preus són per tot el cap de setmana.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, podeu contactar amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà al telèfon 972 462 821 o a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.